Από το βράδυ κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια,προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι και το βάζουμε στη συντήρηση. Την επόμενη μέρα αφαιρούμε τα κρεμμύδια τα οποία τα πετάμε και ψήνουμε το κρέας
Συνήθως τα συνδυάζουμε με ψητές ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες.
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...